10 marraskuuta, 2016

Slowlaiffaamista ja hyvää fiilistä!

 
    Olen 34v. Toimistotyöläinen ja kolmen teini-ikäisen nuoren äiti. Perheeseeni kuuluvat myös rakas avomieheni ja kaksi ranskanbulldoggia. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt "rauhoittumista" ja nauttimista elämästä ihan uudella rauhallisella tavalla. Jotenkin aina olen ajautunut hektisyyteen ja aikataulutettuun elämään niin työn, harrastusten kuin vapaa-ajankin kanssa. Ensimmäisen askeleen asian toteuttamiseksi otin 2014 Joulun alla, kun päätin että kroppa on saatava kuntoon. Mielestäni terve sielu vaatii terveen ruumiin. Silloin otin ensimmäisen kerran yhteyttä Veraan ja tapasimmekin heti Joulun jälkeen. Siitä alkoivat treenit salilla.

   Vuosi 2015 meni aikalailla salitreeneissä, mutta loppuvuotta kohti mentäessä tapaamisten harvetessa Veran kanssa, työkiireiden ja sairastelun vuoksi, loppuvuosi oli kyllä aika treenitön. Sieltä jäi kuitenkin elämäntavaksi terveellinen ruoka, jota ollaankin syöty. Ruokamme koostuu luomuruuasta, eikä punaista lihaa mieheni kanssa syödä, lapset syövät toki "vapaammin".

   Se miksi, olen nyt tässä "projektissa" mukana on jatkaa siitä mihin jäimme. Ja jotenkin ruoka-asian jo ollessa melko hyvällä tasolla kuvittelen olevan helpompi jatkaa salin puolella, ihan tosissaan treenaten. Tässä lokakuun aikana flunssan kourissa on herännyt muutamia mietityttäviä asioita tähän projektiin liittyen; Tuleeko herkutteluhetkiä kuinka helposti? Onko varma, että jaksan treenata uudella tarkkaan laaditulla ruokavaliolla ja treeniohjelmalla? Kuinka estämme sitten sen, etten kasva lisää lihastreenien aikana? Saanko liikkua enemmän, kuin mitä treeniohjelmaani kuuluu?

   Näitä asioita ja elämän ihmeellisyyksiä on pureskeltu nyt niin kirkossa, lenkillä ja työmatkoillakin. Veran ollessa jo ennestään tuttu ihminen, olen aivan varma, että juuri hän ihmisenä osaa auttaa näissä kysymyksissä ja uusissakin, joita matkan varrella ilmaantuu. Kuitenkin ykkösenä on oma hyvä fiilis, tämä onnellinen olo saa jatkua treenin aloituksesta huolimatta ja varmasti se sitä myöten vielä lisääntyykin. Mahdollisimman vähän aikatauluja, ei stressiä, kiirettä, pakkoa... nauttimista kaikista ihanista pienistä asioista, joita on hurjasti ja lisää uusien päivien myötä tulee. Tästä ja myös haastavammista hetkistä, sekä projektin etenemisestä blokkaan jatkossa täällä. Ajattelin myös jakaa kaikkia hyväksikoettuja treeni-ja ruokavinkkejä ja tartuttaa muillekin liikkumisen ja positiivisen ajattelun mallin :)

  - Nina-




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti