13 marraskuuta, 2016

Alkukartoitus ja InBody-mittaus


   Treffattiin sitten Veran kanssa eräänä perjantaina Keravan Fittnesspa-salilla. Ensimmäisellä käynnillä juttelimme projektin kulun läpi, niin toiveet kuin huoletkin. Oli taas yhtä ihana tavata Vera pitkästä aikaa ja tietysti tuo tuleva InBody-mittaus ja "ensimmäinen" treeni jännittivät ihan kovastikin. Mietin kuumeisena, että mitähän tämän 10kk salittoman ajan aikana onkaan tapahtunut... Ja tapahtunut oli. Paino oli noussut joitakin kiloja, mutta mikä veti eniten sanattomaksi, oli rasvan määrä kehossa. Rasvaa pudotettavana reilut 19kg! Vuoden 2015 lopussa tulos oli 10kg. Eli helpolla kaiken saa takaisin.
Alkujärkytyksen jälkeen tulin siihen tulokseen, että töitä asian eteen pitää tehdä ja paljon, mutta kun näitä mittauksia tehdään useammin, ruokavalio on kohdillaan ja sitä seurataan, niin varmasti tuloksiakin syntyy. Julkaisen jatkossa seuraavatkin mittaukset tänne katsottavaksenne.
Kuten aiemmin olen jo todennutkin Veran kanssa treenaaminen on hyvin mukavaa, eikä naurulta voinut tälläkään kertaa välttyä ja treenit sujuivatkin hienosti. Illalla jo alkoi tuntua lihaksissa tuttu tunne...lihasväsymys. Enteilee sitä, että seuraavana päivänä ollaan aika hellinä lihaksiston suhteen. Ja niin kävikin. Neljä päivää meni palautuessa ja tällä välin tein vain peruskävelylenkkejä, jotka rentouttivatkin hyvin. Mutta salitreenit olivat nyt aloitettu!


-Nina-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti