15 lokakuuta, 2017

Elämä on laiffii...

  Kuului äsken telkkarista. Ja niinhän se onkin! Ja vieläpä tosi mukavaa ja nyt syksyllä erityisen värikästäkin. Eilinen kotoilupäivä antoi sellaisen piristysruiskeen, että tänään on heitetty piiiiiitkä lenkki, siivoiltu ja käyty salilla.

 


Lenkit ovatkin oikein hyvin toimineet palauttavina ja lihaksia kuona-aineista huuhtovina lenkkeinä. Vauhti ei rakkaan pienen ruttunaaman (lue:ranskanbulldogin) kanssa päätä huimaa, mutta sitäkin enemmän sieltä saa virtaa työelämään ja todella hyvän mielen. Monesti meillä onkin tapana istua hetki rannassa, koira kainalossa ja ihastella rauhassa ohi lipuvia veneitä ja tavata toisia koirallisia lenkkeilijöitä. Tänään myös lenkillä ollessamme näimme vanhemman pariskunnan, joka pysähtyi rantaan, levitti kätensä ja kietoi ne koivujen ympärille. Vanha kansa tietää kyllä luonnon virkistävän vaikutuksen ja hyvän rauhoittavan energian 🙏Näistä hetkistä ja salitreeneistä kun pitää kiinni, niin jaksan myös sitten ne päiväkausia kestävät vesisateet. Niistäkin lötyy aina toisinaan jotain positiivista fiilistä 😉

Treeni on kulkenut hyvin. Nopeasti on tullut lisää voimaa ja kroppa käy hyvin. Minusta on näiden treenien aloituksen jälkeen (alkuvuosi 2016) tullut hyvinkin "lämminverinen" 😀 Aiemmin suorastaan kärsin ääreisverenkierron heikkoudesta ja näin ollen kädet ja jalat olivatkin aina suorastaan ihan jäässä. Nyt veri kiertää ja on mukavan lämmin aina. 

Sunnuntaisin on aina myös tilanne, että saadaan ainakin alkuviikon ruuat "handlattua". Rakas mieheni onkin juuri keittiössä tekemässä meille ruokaa. Tällä kertaa evääksi töihin lähtee kaalilaatikkoa hieman perinteistä tekotapaa eritavoin valmistettuna. Käytännössä tämä tarkoittaa ruusukaalien höyryttämistä, soijasuikaleiden paistoa, sekä riisin keittoa. Nämä menevät sekaisin sitten uuniin ja lopputulos on vähintäänkin loistava. Ruokana hyvin helppo annostella hiilari-ja kasvispuoli kuntoon 😋 Kokeilkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti