06 toukokuuta, 2017

Vieläkö sä olet sillä dieetillä???

 Tämän kysymyksen kuulee valitettavan usein 😳 Ja vastaukseni on aina sama; en ole millään dieetillä ollutkaan. Syön ihan normaalisti. Hassua sinänsä, kuinka ihmiset mieltävät tosi kasvispainotteisen ruokavalion hetkelliseksi dieetiksi.

Kohta tulee kaksi treenitöntä viikkoa. Aiemmin mainitsemani voimaton olkapää on historiaa, mutta sen perään tuli pieni flunssa. Pienikin flunssa tarkoittaa minun tapauksessani keuhkoihin menevää infektiota, lievimmillään hengenahdista ja rohisevaa yskää. Minulla on siis astma taustalla, johon en tarvitse lääkitystä muulloin, kuin flussan aikana, etenkin heti alussa. Eniten ottaa pääkoppaan sairastelu. Heti kun treenitaukoa on lähemmäs viikko takana, alkaa mieli tehdä kepposet ja salille on kova palo. Kun liikkumattomuutta jatkuu tuota enemmän alkaa tulla väsynyt ja vetämätön olo. Olenkin suoranaisesti haaveillut treenaamisen tuomasta hyvänolon tunteesta ja ajasta siellä itseni kanssa. Nämä ovat näitä luonnollisia taukoja ja tokihan kroppa tarvitsee lepoa. Ja kun on ihan terve, on tosi mukava päästä taas salille 💪 Niin ja ehkä tämän hetken paras juttu on se, että sovimme Veran kanssa, että jatkamme tällä treeniohjelmalla toukokuun loppuun.

  Onneksi aurinko on paistanut ja sen myötä mieli on pysynyt virkeänä. Toivottavasti nyt seuraava päivitys on sitten salitreenin jälkeen, ensi viikon puolella.

  Aurinkoisia kevätpäiviä ja ihanaa kesän odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti