14 huhtikuuta, 2017

Onnenkääntämöinen


    Aurinkoista pääsiäistä lukijat!

  Olipa kiva huomata, että viime kirjoituksellani on ollut paljon lukijoita ja toivottavasti edes joihinkin on tarttunut liikkumisen ilo tai on tullut "potku persuuksille" liikkua lisää. Kevät on mukavaa aikaa aurinkoisine keleineen ja kesän odotuksineen. Taisin mainitakin jossain blogissani, että tämän vuoden alku toi paljon vastoinkäymisiä tai ainakin tuntui, että haasteellisia asioita tapahtui vuosien edestä. Sinnikkäästi ja välillä hammasta purren mentiin eteenpäin, iloittiin kaikesta pienestäkin positiivisesta asiasta, nautittiin perheestämme ja liikuttiin paljon. Nyt onni on kääntynyt ja positiivisuuden pyörä lähtenyt aika reippaastikin liikkeelle. Ja mitä tekee meidän perhe? No, hyppää kyytiin tietenkin ja antaa positiivisuuden pyörän pyöriä 👌

  Liikunnan suhteen positiivista kehitystä on tapahtunut tosi paljon. Eilinen jalkatreeni oli niin raskas, että varmasti annoin enemmän kuin kaikkeni. Loppuillasta olikin aika jalaton olo, mutta tänään mentiin jo koirajuoksua ja aktiivinen lenkki aurinkoisessa säässä. Nyt levätköön jalat tulevaa sunnuntain spinningiä varten ja treenaillaan tuota yläkroppaa. Ainakin tämänhetkiset tunnelmat ovat, että illalla ja huomenna voi olla lihakset kipeänä. Venyttelyä ja rullailua ja lihakset saavat rentoutua. Jos rullailu tuntuu hankalalta tai liian kipeältä toteuttaa, niin hyvä keino on kaulita lihakset. Kyllä, tähän sopii ihan keittiöstä löytyvä kaulin ja näin saa helpommin säädeltyä painoa, jolla lihaksia rullailee. Kestävyyskunto on kohonnut aivan hurjasti ja olo on muutenkin tosi energinen ja hyvä.
Alla taas jonkunlainen pikaisesti napattu vertailukuva:

 

Ruuan suhteen on tullut uusi herkuttelu; bataatti. Superherkkua missä muodossa tahansa 😋 Ja ihan oikeana herkkuna toimii proteiinivanukas, joka vie herkkunälän kyllä täysin. Sellainen pitsa ym.rasvainen ruoka on jäänyt kivasti pois. Enää ei tarvitse miettiä esim.ulkona syödessä, että syödäkö esim.sushia tai hampurilaisia tms... on ihan luonnollista valita terveellisemmät vaihtoehdot, joten hyvin ovat makunystyrät tottuneet terveellisempään. Ja tämä on käynyt tässä sivussa ilman mitään suurempia ajatuksia. 

Eli mukavaa arkea vietellään koko perheellä 😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti