31 maaliskuuta, 2017

Saliarkea

  Hei lukijat!

  Nyt eletään hyvinkin arkisia hetkiä niin treenien, opiskelun, kuten muunkin elämän kanssa. Ja hyvä niin, rakastan rauhallista elämää 🙏 Vähän vapisevin käsin tätä kirjoitan, koska tulin juuri vetävien lihasten treenistä salilta. Tuli sitten lopuksi vedettyä haukkarit tosi loppuun, ihan vain kisatakseni itseni kanssa. Jonkun verran on väki vähentynyt nyt alkuvuoden jälkeen salilla. Innokkaimmat ovat jatkaneet ja me, jotka emme uudenvuoden lupauksia tee, vaan elämme terveellisesti ja rennosti ilman dieettejä tms... joillekin ne toki voivat olla juuri se "potku persauksille" ja startti liikuntaan, mutta itselle tuollaiset "kuurit" eivät ole koskaan sopineet.
  Teinkin salin seinältä upean bongauksen; my ride spinning-tunteja on nyt tarjolla myös sunnuntaisin eli ylihuomenna sitä ollaan taas pyörän satulassa hikoilemassa, ihan huippua!!! Opiskelen siis iltaisin koululla ja juurikin silloin ovat nuo tunnit olleet. Eli henk.kohtainen treenijärjestys menee hieman viikottaisella tasolla uuteen järjestykseen.
  Sellainen ero tässä treeniohjelmassa on, että kun treenit jakautuvat eri lihasryhmille niin aika rankkaa on välillä. Tulee sellainen kunnolla treenattu fiilis oikein erikoisesti. Ja parasta on, että vaikka esim.jalat ovat hellinä edelliseltä päivältä niin silti pääsee salille. Ajattelinkin päivitellä tasaisin väliajoin kuviani, niin katsotaan alkaako näkyä missään 😆 Kuvapläjäystä siis tulossa

   

     Ihanaa vkl:a 😎

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti