16 tammikuuta, 2017

Uusi treeniohjelma


        Hei 😊

   Pari päivää sitten tapasimme taas Veran kanssa uuden saliohjelman merkeissä. On aina hyvin palkitsevaa kun saliohjelma muuttuu. Yleinen olotila on hyvinkin mukava ja ryhmäliikuntatunteja kokeilleena on itselle löytyneet ne kivat tunnit salitreenien ohelle. Kroppa kyllä luonnostaan ilmoittelee treenien sopivuudesta. Itse esim. Unohdin ihan suosiolla spinningin lajin rankkuudesta johtuen. Kävi niin, että palautumiseen meni paljon aikaa ja sen vuoksi saliohjelmaa tulisi omalle mielelleni liian vähän. Voimatreenin lisäksi viikottaiseen ryhmäliikuntaan itselle jäivätkin fun dance ja flow jooga/syvävenyttely. Ja tietysti koirien kanssa todella kevyt kävely, lähinnä positiivisen energian saanti luontopoluilta.

   Ruoka-asioille kuuluu todella hyvää. Saan todellakin syödä tarpeeksi ja nyt aivan uusia ruokia kokeilleena, uusia upeita makuelämyksiä on tullut lisää. Viimeisimpänä viikonlopun herkutteluna mustapapuja, riisiä+tomaattikastiketta, sekä avokadosalaattia 😋 Lopussa kuva tästä ihanan makeasta ja tulisesta ruuasta.

  Eilen uutta saliohjelmaa kokeilleena (joka on muuten mukavan toiminnallinen) ja tullessani taas hymyssäsuin ulos salilta ilman pienintäkään stressiä mistään, mietin omia tavoitteitani ja sitä, mikä juuri minua motivoi. Tällä hetkellä ilon aihetta on, että vaatteet istuvat paremmin ja ennen pienehköltä tuntunut takki sujahti päälle! Myös housut alkavat tuntumaan löysiltä ja maastavetoja tehdessäni peiliä vasten huomasin, kuinka kivasti jalat ovat muotoutuneet. Palkitsin itseni ihanilla treenitrikoilla 😀 Puhumattakaan tietysti ihan yleisestä hyvästä pirteästä olosta. Minua motivoi tietystikin muutamat "tavoitevaatteet" kaapissa ja isoimpana, vielä kaupassa odottava häämekko keväisiä häitämme varten 💕 Haluan kauniin ja tyköistuvan häämekon.

  Myös muutaman havainnon olen tässä ymmärtänyt liittyen treenaamisen:

- Unohda kiire ja "pakko"
- Painonpudotus on ainakin minulle plussa tämän kaiken ohella, ei päätavoite
- Vaaka ei kerro totuutta, vaan peili ja kehittyminen salilla
- Joskus on ihan ok ottaa rennommin, jos siltä tuntuu
- Kroppaa täytyy kuunnella extratarkasti!

   Aurinkoista treenikevättä odottaen ja siitä innoittuneena kävin ostamassa keltaisia tulppaaneja koko perhettä ilahduttamaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti