11 joulukuuta, 2016

Voisiko kuntosalilla asua?


   Hei ja mukavaa kolmatta adventtia!

  Onpa tullut paljon ulkoiltua kelien viilennettyä kunnolla 😀 Oikein mukavaa ja piristävää kun on edes vähän lunta ja maa jäässä. Tästä olen saanut myös virtaa salille, joten motivaation puutteesta ei ole tarvinnut kärsiä. Etenkään kun uusi salimme ja sen tarjonta alkavat tulla tutuksi. En meinannut eilen treenin jälkeen pysyä trikoissa, kun bongasin salilta nyrkkeilyhanskat, sekä juoksumaton! Tuntuu, että vuorokaudesta loppuvat tunnit liikkumisen suhteen. Niin paljon tekisi mieli liikkua 😀 Kysyinkin eilen leikkisästi mieheltäni treeniemme yhä jatkuessa, että voisiko täällä salilla asua? 😂
   
Viikkoon mahtuu vähän uuttakin; Kävinkin pe iltana ryhmäliikuntatunnilla syvävenyttelyssä. Oli loistava puolituntinen, hengitystaktiikoineen. Tuli siis rentouduttua niin henkisesti, kuin fyysisesti kunnolla. Sen olenkin nyt huomannut, että kehonhuoltoon täytyy käyttää aikaa. Aika jumissa olivat etenkin etureidet. Veran kanssa mietimmekin, että lisäämme seuraavaan treeniohjelmaan ryhmäliikuntatunteja ja toki voin niihin käydä jo tutustumassa. Nyt on varailtu paikkoja niin spinningiin ja fun danceenkin! Ajatuksena olisikin saada hyvä kunto monella eri osa-alueella. Olisi aika ihanaa pystyä esim. Hölkkämään pidempiä matkoja, sekä keväällä aloittaa pyöräily maastopoluilla, joita meillä täällä riittää.

 Ensi viikon lopulla onkin uusi Inbody-mittaus, joten sitten nähdään mitä oikeasti tässä projektissa on tapahtunutkaan. Ensi viikonloppuna kirjoitan taas uutta tekstiä ja julkaisen uuden Inbody-mittaustuloksen.
Oikein pirteää viikon aloitusta huomiselle!

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti