18 joulukuuta, 2016

InBody ja treeniä!


    Moikka!

   Hyvä olo senkun jatkuu 😀 Entisenä pyöräilyintoilijana kävin tutustumassa lisää salin ryhmäliikuntatunteihin, nimittäin spinningiin! Yllätyksenä näin ekakertalaiselle tuli lajin raskaus ja kuinka onkin kokonaisvaltainen kropan treeni. Oli niin hikistä ja sykkeitä nostattavaa hommaa, että spinning tulee kuulumaan treeniini kyllä kerran viikossa. Huomenna onkin seuraava tunti heti töiden jälkeen ja tämän vuoksi ruokailut ja treenikamppeet on oltava kunnossa hyvissä ajoin. En malttaisi odottaa 😃 Muutenkin salitreenit ovat menneet kivasti ja sinne menoa odottaa kyllä paljon.

   Perjantaina piipahdin Veran tykönä InBody- mittauksessa ja ilo oli huomata, että suunta tosiaan on oikea!
Paino on tippunut joitakin kiloja ja rasvaprosenttikin luonnollisesti pienentynyt. Saan siis sanoa heipat jo ovella kolkutelleelle diabetekselle! Olen myös huomannut, että ryhmäliikuntatunnit ovat oiva tapa nollata pää, koska ei tarvitse kuin tehdä ohjeiden mukaan ja vieläpä hyvän musiikin tahdissa 😊
  Eilen kävimme Helsingin keskustassa perheeni kanssa katselemassa jouluvaloja, tekemässä muutamat lahjahankinnat ja syömässä. Hassua huomata, että entisenä lihansyöjänä hampurilainen ei ollut edes vaihtoehtona mielessä. Oli ihan luonnollista ottaa salattia terveellisillä lisukkeilla.
Mutta yksi herkku minullakin on, jota jäin kaipaamaan; pizza. Tämä pohja meni siis uusiksi ja tässä myös teille todella herkullinen vaihtoehto ja lisäksi viljaton ja vähähiilarinen:

  2 kananmunaa
  2dl turkkilaista/kreikkalaista jogurttia
  1dl mantelijauhoja
  2rkl psylliymia
  1,5tl leivnjauhetta
  1tl suolaa

 Sotke kaikki sekaisin ja levitä pellille. Kerros on ohut, mutta tästä riittää kyllä pellillinen. Paista pelkkä pohja ensin +200c  n. 10-15min.
Täytä terveellisillä täytteillä ja paista vielä lisää, kunnes saanut kauniin värin pintaan.

 Mahtava herkku 😋

 Jouluksi oli tarkoitus hankkia kalkkuna, mutta tuo liha ei vain jostain syystä enää maistu. Lapset halusivat kinkun ja heille se tietysti suodaan. Mietimme mieheni kanssa, että panostammekin kalaan ja luomulaatikoihin, jotka hän lupasi valmistaa. Eli valtakunnassa kaikki hyvin ja jatketaan Joulun odotusta 😊
   
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti