26 joulukuuta, 2016

"Foodbabyn" syntymä


   Hei ja rauhallista Tapaninpäivää 😊

  Tänään on se päivä kun "foodbabyni" joutuu syntymään. Tiedättehän tuon kummun tuossa keskivartalolla joulusyömisten jälkeen? Näin parin, voisipa sanoa ylisyömisen päivän jälkeen on aika ainakin minun, palata hyvänolon arkeen. Niinkuin kerroinkin, panostimme kalaan ja mieheni tekemiin laatikoihin. Lapset söivät kinkkua ja kaikilla oli rento ja iloinen joulumieli. Kävimme kävelemässä rentoja ruuansulattelulenkkejä ja eilen piipahdimme salillakin, ihan kevyellä treenillä. Nautimme kirjaimellisesti joulupyhien rauhasta, tänäänkin osittain, sillä iltapäivällä starttaa taas spinning My Ride- tunnin muodossa, joten foodbabyni pakotetaan syntymään tuolloin.

 Myöhemmin illalla saamme rakkaat veljeni perheineen joulukahveille ja mietinkin terveellistä herkkua kahvipöytään. Luulen, että ollaan rahka-hedelmälinjalla 😋
Kaikenkaikkiaan kiva, että Joulu on kohta takanapäin, vaikka sitä onkin hurjan mukava aina odottaa ja valmistella. Edessä on kohta uusi vuosi ja sen mukana tuoma piristys ja kevään odotus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti