13 marraskuuta, 2016

Itsenäiset treenit ja karjuva isonälkä!


    Ensimmäiset itsenäiset treenit sujuivat vähän fiilistellessä ja uudella salilla totuttautuessa laitteisiin. Kuitenkin tehokas treeni tuli tehtyä ja lisäksi oli viikolla lenkkeilyä raikkaassa talvisäässä. Ja kuten arvelinkin ja hieman pelonsekaisin tuntein odotinkin, myöskin nälkä yllätti.
Alkuviikosta oli myös päänsärkyä, sekava olo ja migreenikohtauskin pamahti töissä päälle (meni nopeasti ohi). Nyt olo alkaa jo tottua tähän vähähiilariseen ruokavalioon ja vaikka en vaakaa kyttää, niin pikaisesti siinä kävin ja lähes pari kiloa kevyempänä pomppasin siitä pois :D Tästä sain siis motivaatiota lisää ja jaksamista juuri näihin haasteellisiin hetkiin.

   Eilen sitten lähdin illalla salille. Treenaamiseen oli hyvin kuitenkin virtaa ja heti alun jälkeen oli selvää, että treenistä tulee kova. Ja kyllä, se ähinä ja puhina lähti minusta viimeisiä toistoja tehdessä ja otsasuoni oli metrin mittainen. Jalkaprässissä 50kg enemmän painoa, kuin mitä ensimmäisellä treenikerralla! Kaikkiin sai helposti laittaa lisää painoja. Eli täydellisesti on lihasmuistissa salitreenaaminen.

   Siellä treenatessa ajattelin kuinka hyvin Vera on minut opettanut alkulämmittelyihin ja keppijumppaan, puhumattakaan liikeradoiltaan puhtaisiin turvallisiin suorituksiin. Oli melkoisen loisto-olo kun palasin kotiin. Normaalia pientä lihastuntemusta, mutta mikään lihas ei ole hurjan kipeänä. Viikonloppuna nautittiin jälleen maukkaasta ja terveellisestä ruuasta, jonka ohje alla :)  Tähän herkulliseen kasvispataan laitettiin keitettyä kukka-ja parsakaalia, härkäpapua, paprikaa ja mifua. Lisäksi mausteita oman mielen mukaan ja uuniin +200c. Ja samalla hoituivat myös eväät lounaalle töihin. Ja lapsille uuniin tehtiin herkullinen lihamakaronilaatikko, valmistus sujui siinä samalla.
  Olen entisenä vannoutuneena lihan syöjänä ollut keväästä lähtien aika lihattomalla ruualla. Vähän kanaa ja kalaa olen syönyt, mutta kyllä voiton vie esim.tuo härkäpapu jo ihan helppoutensakin vuoksi. En voi kun suositella!

- Nina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti